Hvad sagde de?


Et uddrag af kommentarer fra musikere, unge talenter og publikum ved Odsherreds Kammermusikfestival 2022


Det var en stor fornøjelse at være med til Odsherred kammermusikfestival. Alt fra musikerne til de søde frivillige og det engagerede publikum var fantastisk. Ikke mindst hele programmet som var skruet passende sammen med fede programmer og unge musikere! Det var en stor inspiration.

Koncertsalen ligger også i Lærkehus hvor vi boede, så det hele føltes nemt og ubesværet! 

Adam Koch Christensen

 

Odsherred Kammermusikfestival blev en fantastisk vellykket oplevelse for både publikum og medvirkende musikere. Det kunstneriske niveau af koncerterne var helt i top, og såvel de danske musikere, de udenlandske stjerner som de unge danske talenter fra Jakob Gade-talentprogrammet leverede musikalske præstationer af allerhøjeste karat. Det var en uge rig på ægte musikalske stjernestunder, som vi medvirkende vil huske mange år frem. Anneberg Kulturpark danner en pittoresk ramme om en højprofileret klassisk musikfestival med internationalt udsyn, men med stærk forankring i det blomstrende danske musikliv.

Emil Gryesten

 

"Det var en stor oplevelser at optræde på Odsherred Kammermusikfestival.
Muligheden for at optræde side om side med professionelle etablerede musikere er helt enestående, der hvor jeg er i min udvikling som musiker. Festivalens koncept med at blande unge med erfarne musikere i kammermusikensembler giver en helt nyt perspektiv på lærer/elev-forholdet. Mesterlære giver i denne kontekst virkelig mening"
Asmus Hanke


Tak for sidst, det var en fantastisk oplevelse! Jeg, og de andre piger, har været så glade for at have været med. 
Freja Eskildsen


Koncertprogrammerne var godt sat sammen, og de personer, der præsenterede koncerterne, var virkelig gode til det. Flowet virkede også godt - publikummet kunne lide det.

Det var en fantastisk oplevelse at spille og arbejde sammen med professionelle musikere! Jeg synes, at det var meget inspirerende og noget, jeg har lært en masse af. 

Alana Hjort

 

Hvor var det en dejlig uge i Odsherred, tusind tak for det store arbejde med at arrangere og organisere det kunstneriske. Jeg nød virkelig at være med og synes I havde samlet en skøn gruppe musikere, som supplerede hinanden på bedste måde. 

Stor oplevelse at spille med Benjamin og Ludwig som jeg ikke havde mødt før.

Der kommer en helt særlig stemning når man bor og arbejder sammen på en festival, det at kunne hellige sig musikken og forberedelserne til koncerterne sammen, også når man egentlig ikke spiller, giver det hele en særlig intensitet og dybde. Koncerterne bliver en forlængelse af dette. Sammenspillet, lydhørheden og forståelsen musikerne imellem bliver ekstra udtalt, selvom man måske lige har mødt hinanden.

Området omkring Anneberg- Lærkehus er ideelt til en festival af denne art.

Iben Teilmann

 

Jeg har gennem årene været til adskillige klassiske musikfestivaler. Men Odsherred Kammermusikfestival 2022 blev noget helt særligt. Det skyldes flere ting: de naturskønne omgivelser, muligheden for indkvartering sammen med musikerne, den glimrende koncertsal og ikke mindst musikken. Valget af musikere var suverænt, og valget af værker var lige efter min smag: mest europæisk kammermusik fra 1750 til 1950 med tyngden lagt på 1800-tallet krydret med en lille smule tango, jazz og opera. Et helt perfekt valg. Jeg kommer med garanti igen til næste år.  
Gerhard Borring

 

 

"Tårnhøjt kunstnerisk niveau kombineret med afslappet atmosfære og herlige omgivelser - jeg nød hvert minut, og glæder mig meget til næste år."

Henrik Engelbrecht