Kari Postma, Bo Skovhus og Christian Westergaard

Underskønne sangere spiller romantisk ping-pong

Torsdag 1/8 kl. 19.30

Hempel GlasmuseumKari Postma

Bo Skovhus

Christian Westergaard


Hugo Wolf: Italienisches LiederbuchTorsdag aften gnistrer Kari Postma og Bo Skovhus i glasmuseets koncertsal.


Med få dages varsel er det lykkedes at overtale den prisbelønnede norske sopran, Kari Postma, til at overtage det krævende sopranparti i Hugo Wolfs Italienisches Liederbuch efter sygdomsramte Elsa Dreisig. Det er vi meget taknemmelige for.

 

Kari Postma har sunget en perlerække af de store roller på Europas førende scener som Komische Oper i Berlin, Den Norske Opera og Det Kongelige Teater. Hendes lyriske og klangfulde stemme har også gjort hende til en efterspurgt koncertsolist sammen med de store skandinaviske symfoniorkestre og et repertoire, der spænder fra Beethoven og Strauss til Weill og - Wolf.


Bosat i Wien er Bo Skovhus en del af den internationale opera- og liedscene. Netop i år kan den danske baryton fejre sit 30 års-scenejubilæum. Skovhus har en stor karriere som liedsanger og har desuden optrådt på alle de kendte operascener, siden 1991 fast knyttet til Wiener Staatsoper.


Postma & Skovhus bliver akkompagneret af Christian Westergaard, der, fra Hempels Glasmuseum til Wigmore Hall, har slået sit navn fast som en medskabende og fremragende partner for tidens  bedste sangere.


Koncerten er en bog om en toscansk by, hvis stemmer er blevet til tekster - 46 romantiske, jalousignistrende og dramatiske sange, som Hugo Wolf tryllede frem i slutningen af det 19. århundrede.