Janne Fredens og
Søren Rastogi

cello og klaver

Janne Fredens, dansk cellist, er- udover med sin mand Søren Rastogi at være Odsherred Kammermusikfestivals kunstneriske leder – en særdeles aktiv kammermusiker. Hun har, især med sin klavertrio, Jalina Trio, optrådt i store dele af verden, bl.a. Carnegie Hall, og transmitteres hyppigt i radio og tv. Trioen er topprisvindere ved flere af de største kammermusikkonkurrencer i udlandet og har indspillet flere cd´er, som har modtaget international anerkendelse.

Janne Fredens har også optrådt som solist i både ind- og udland og er nu fastansat som solocellist i Randers Kammerorkester. Hun er dybt engageret i at uddanne den nye generation af musikere.

www.jannefredens.com
YouTube

Søren Rastogi, dansk pianist og den anden del af festivalens kunsteriske ledelse, er både herhjemme og internationalt en efterspurgt solist, kammermusiker og akkompagnatør. Han har et tæt samarbejde med DR Vokalensemblet, både som pianist og musikalsk leder, er ofte brugt som sonatepartner med instrumentalister og har spillet recitals med bl.a. Vilde Frang, Andreas Brantelid og Benjamin Schmid. Søren Rastogi er lektor ved Det Jyske Musikkonservatorium og Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Han har givet masterclasses i USA, Norge, Sverige og Finland.

www.sorenrastogi.com

Tak til vore sponsorer og samarbejdspartnere

uden dem kunne festivalen ikke gennemføres